Wie zijn wij?

Mischa Koops en Nout van Heumen zijn de oprichters van Tom-Lock.

Mischa Koops werkt al sinds 1989 in verschillende functies in de bedrijfswageninrichtingsbranche. In 2002 is hij zijn eigen inbouwbedrijf BIW (Bedrijfswagen inrichting West) gestart en in 2017 zijn tweede bedrijf, FBI (Friesland Bedrijfswageninrichting).

Nout van Heumen is een uitvinder/ontwerper van allerlei technische hoogstandjes. Al meer dan 20 jaar ontwerpt en engineert hij allerlei producten voor internationale bedrijven. Of het nu gaat om espressomachines of een wiebelvrije terrastafel; Nout zal er met zijn vernuftig technisch inzicht altijd zijn eigenwijze draai aan geven.

In 2019 besluiten Nout en Mischa om een hightech inrichtingssysteem te ontwerpen dat niet alleen zal uitblinken in functionaliteit maar ook nog eens het meest duurzame systeem van Europa zal worden. Alles moet hierin kloppen, dus zonder overbodige of kwetsbare onderdelen. Bovendien is de onverwoestbare Tom-Lock inrichting eenvoudig over te plaatsen in een volgend voertuig. Mocht de inrichting na 15 jaar economisch afgeschreven zijn is het product volledig recyclebaar

Na twee jaar intensief ontwerpen, en het bouwen van verschillende prototypen zijn er veertig voertuigen ingericht en uitgebreid getest.

In de zomer van 2021 zijn ze echt van start gegaan en inmiddels hebben vele grote en kleine fleet-owners voor Tom-Lock gekozen en hebben honderden monteurs al het gemak van hun Tom-Lock bedrijfswageninrichting ondervonden.